Un tânăr a reușit să obțină un loc de muncă la Google la a 40-a încercare

foto: pixabay.com/ro

Pentru un tânăr, respingerea nu are prea mare greutate atunci când urmărește locul de muncă visat.

După 39 de încercări de a obține un post la Google, a reușit în cele din urmă.

Tyler Cohen notează că a depășit limita dintre încăpățânare și nebunie atunci când a continuat să aplice pentru locuri de muncă la gigantul tehnologic.

El împărtășește o captură de ecran cu istoricul comunicării sale cu compania pe LinkedIn. În el, vedem e-mailuri din 2019.

Există o linie fină între perseverență și nebunie. Încă încerc să-mi dau seama care dintre cele două este, scrie Cohen, care probabil își va părăsi actualul loc de muncă pentru a se alătura echipei Google, potrivit Money Control.

39 de refuzuri și o aprobare, a scris el, completându-și postarea cu hashtag-uri precum #google #acceptedoffer #application și #noogler, care reprezintă cuvântul pe care Google îl folosește pentru angajații nou angajați.

Profilul lui Cohen pe LinkedIn a stârnit un interes serios în mediul online. Postarea sa a generat mii de reacții și comentarii. În unele dintre ele citim încurajări, în altele – critici ușoare.

„Ce călătorie a fost, Tyler! Era cu siguranță timpul”, a scris Google.

Printre comentariile critice se numără cele care se referă la practicile de angajare ale Google și la evaluarea competențelor candidaților.

Ați aplicat pe 3 mai și ați fost respins, apoi ați aplicat din nou pe 6 mai și ați obținut postul. Putem doar să presupunem că cele două aplicații au fost pentru roluri foarte diferite, altfel ar însemna că procesul de angajare al Google a fost complet aleatoriu, subliniază un utilizator.

Cohen a răspuns la acest comentariu susținând că există un sâmbure de adevăr în el. El adaugă că Google este compania pentru care a visat să lucreze. Postul pentru care a fost aprobat i se potrivește perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *